Mini-brochettes de Saumon fumé et son œuf de caille au Caviar

Minispiesjes van gerookte zalm met kwarteleitje en kaviaar

Voor 4 personen 10 minuten
  • 4 sneetjes gerookte zalm Labeyrie Gourmet Sauvage of versneden zalmfondant van Labeyrie (Fondant de Saumon)
  • 1 potje Labeyrie kaviaar (facultatief)
  • 4 kwarteleitjes
Stap 1
Kook uw kwarteleitjes in 4 minuten hard in gezouten kokend water.
Stap 2
Hou ze dan even onder koud water en pel elk eitje voor de helft.
Stap 3
Snij het dopje van het ei, zodat het vlak is om er de kaviaar van Labeyrie op te kunnen leggen.
Stap 4
Haal de gerookte zalm van Labeyrie uit de verpakking en snij hem voorzichtig in kleine stukjes.
Stap 5
Steek uw kwarteleitjes en kleine sneetjes gerookte zalm van Labeyrie op een spiesje.
Stap 6
Gaat u aan tafel? Leg dan een lepeltje kaviaar op elk eitje! Laat het u mooi smaken!