Toast de Foie Gras de Canard sur pain perdu brioché et prunes poêlées

Toast met verse eendenlever op zoet gewonnen brood, met gebakken pruimen

Voor 8 personen 25 minuten
  • sneetjes zoet brood
  • 2 koffielepels boter
  • een snuifje zout
  • 2 eieren
  • 20 gr suiker
  • 200 ml melk
  • pruimen
  • 1 blok Foie Gras de Canard Labeyrie
Stap 1
Doe de eieren, de melk en het zout in een kom en meng met de garde.
Stap 2
Bak de sneetjes zoet brood die u eerst in de melkbereiding doopte, goudbruin in een ingeboterde pan, op een zacht vuurtje. Bak ze drie minuten aan elke kant.
Stap 3
Vet de pan opnieuw in met boter en doe er de suiker in.
Stap 4
Zodra de suiker gesmolten is, er de pruimen bijdoen en 10 minuten laten garen. Draai ze geregeld om, zodat ze helemaal in karamel gehuld zijn.
Stap 5
Schik de toasts op een plat bord, leg er een sneetje gebakken pruim en een rechthoekig plakje Foie Gras de Canard Labeyrie op.
Stap 6
Dien op met verse tijm, fleur de sel en peper. Laat het smaken!