Toast met verse eendenlever op zoet gewonnen brood, met gebakken pruimen
Voor 8 personen
25 minuten
- sneetjes zoet brood
- 2 koffielepels boter
- een snuifje zout
- 2 eieren
- 20 gr suiker
- 200 ml melk
- pruimen
- 1 blok Foie Gras de Canard Labeyrie
Stap 1
Doe de eieren, de melk en het zout in een kom en meng met de garde.
Stap 2
Bak de sneetjes zoet brood die u eerst in de melkbereiding doopte, goudbruin in een ingeboterde pan, op een zacht vuurtje. Bak ze drie minuten aan elke kant.
Stap 3
Vet de pan opnieuw in met boter en doe er de suiker in.
Stap 4
Zodra de suiker gesmolten is, er de pruimen bijdoen en 10 minuten laten garen. Draai ze geregeld om, zodat ze helemaal in karamel gehuld zijn.
Stap 5
Schik de toasts op een plat bord, leg er een sneetje gebakken pruim en een rechthoekig plakje Foie Gras de Canard Labeyrie op.
Stap 6
Dien op met verse tijm, fleur de sel en peper. Laat het smaken!