HET INTENSE

GEROOKTE ZALM KRACHTIG EN KARAKTERVOL

DROOGGEZOUTEN EN SUBTIEL GEROOKT OP EIKENHOUT, MET AROMATISCHE KRUIDEN 

ONZE ZALM WORDT ZORGVULDIG GESELECTEERD BIJ EEN VERANTWOORDE KWEKERIJ IN NOORWEGEN. HIJ LEEFT IN HET KOUDE EN DIEPE FJORDENWATER DAT HEM ZIJN MALS ROZIG EN SMELTEND VLEES GEEFT.

DEZE ZALM WORDT MET DROOG ZOUT GEZOUTEN EN LANGZAAM GEROOKT OP EIKENHOUT EN MET AROMATISCHE KRUIDEN, MET ONS VAKMANSCHAP VAN MEER DAN 70 JAAR. VERVOLGENS WORDT HIJ IN ONZE ATELIERS HEERLIJK VERSNEDEN IN ET MOOISTE DEEL VAN DE ZALMFILET. ZO KUNNEN WIJ U DEZE UITZONDELIJKE GEROOKTE ZALM MET EEN KRACHTIGE EN KARAKTERVOLLE SMAAK AANBIEDEN. 

OOK BESCHIKBAAR IN 2 EN 6 SNEETJES 

Degustatie advies

Aangezien zalm een vette vis is, is het beter om wijnen te vermijden met gelijksoortige kenmerken. Kies voor een droge witte wijn die een beetje zuur is om de smaken in evenwicht te brengen. De wijn moet fris en licht blijven, met een sterke aromatische toets. Een sauvignon bevat een ideale frisse toets om het vet van de vis te neutraliseren.
Zalm past perfect bij beboterd brood of geroosterde blini’s, verse room en enkele druppels citroen.  

In hetzelfdeassortiment