LE CLASSIQUE - HET TRAITEURSCHAALTJE

Blok foie gras

De meest toegankelijke 

Dit blok foie gras heeft een smeltende textuur en uitgesproken bereide toetsen, die naar een hoger niveau worden getild dankzij een vleugje Armagnac. 

Ideaal als verfijnd voorgerecht voor 4 of 5 personen. Onze blok foie gras wordt aangeboden in een modern en praktisch schaaltje. Hij is vlot uit de vorm te halen en perfect te snijden met de bijvoegde lier. Zo kunt u mooie sneetjes maken en stijlvol schikken op het bord.

Degustatie advies

Foie gras van eend wordt gewoonlijk gegeten bij zoete witte wijn, zoals de sauternes. Indien u meer fruitige toetsen verkiest, kunt u er een muskaatwijn of porto bij drinken.
Voor een nog stijlvollere ervaring kunt u er zonder enige twijfel ook champagne bij opdienen!
 
U kunt foie gras degusteren op geroosterde sneetjes brood of peperkoek, of in combinatie met een klassieke vijgenconfituur of uienchutney.