De gerookte zalm van LABEYRIE Het iconisch product van het merk Labeyrie


Labeyrie verbindt zich ertoe de mooiste vissen te selecteren om er unieke producten van te maken. De zalmen zijn afkomstig uit de beste viskwekerijen in Noorwegen, Schotland en Ierland, of ze worden gevist uit de Stille Oceaan. Daarna worden ze een voor een met de hand schoongemaakt in onze werkplaatsen in Frankrijk.

De filets worden zorgvuldig gezouten en daarna ofwel horizontaal gerookt, zodat het visvlees zacht wordt, ofwel verticaal gerookt, zodat het visvlees steviger wordt. Ons rookproces met verschillende soorten edel hout geeft de zalm een typische smaak. Vervolgens worden de zalmfilets op regelmatige wijze versneden en zorgvuldig verpakt.

Ontdek in het filmpje het vakmanschap van Labeyrie, dat het beste van gerookte zalm verzekert.

De foie gras van Labeyrie Het uitzonderlijk product voor belangrijke gelegenheden


De foie gras, emblematisch product van de Franse gastronomie, wordt al meer dan 70 jaar in de werkplaatsen van Labeyrie geproduceerd.

Onze eenden worden in vrije uitloop in Zuidwest-Frankrijk gekweekt en worden in de beste fokomstandigheden met maïs gevoederd door geëngageerde kwekers.

Na een strenge selectie, die met de hand wordt uitgevoerd in onze werkplaatsen, wordt de foie gras zorgvuldig bereid door onze experten, met respect voor een uniek vakmanschap dat van generatie op generatie werd doorgegeven.

Labeyrie biedt een gevarieerd productaanbod aan van aperitiefhapje tot voorgerecht. De fijne smaak en de smeltende textuur van de foie gras zullen u keer op keer weten te verrassen.

Ontdek hier de kunst van de foie gras door Labeyrie.

De pata negra van Labeyrie Een ham met een onovertroffen smaak


Vermits pata negra als de beste ham ter wereld wordt beschouwd, heeft Labeyrie ervoor gekozen om alleen maar varkens te selecteren die in de openlucht worden gefokt en die zich in alle vrijheid kunnen voeden met eikels. Onze pata negra-hammen zijn unieke stukken: ze worden klaargemaakt en daarna met de hand gezouten, vervolgens worden ze op traditionele wijze en gedurende vele maanden in kelders gerijpt, zodat al hun specifieke aroma’s tot hun recht kunnen komen.

Labeyrie biedt een selectie pata-negra-hammen aan die tussen 24 en 36 maanden hebben gerijpt, met het grootste respect voor de Spaanse traditie, voor een unieke degustatie met  onweerstaanbare hazelnootachtige toetsen.

Ontdek hier de kunst van de pata negra door Labeyrie.

De foie fin van LABEYRIE De premium specialiteit van magere eendenlever


Dankzij de ervaring van het merk Labeyrie in producten met eend, biedt het vandaag ook foie fin aan, een heerlijk exclusief recept om met de lekkere smaak van eendenlever te variëren.

Labeyrie selecteert levers die uitsluitend afkomstig zijn van een fokkerij van magere eenden, die worden gefokt tot ze volwassen zijn en die geen dwangvoedering ondergaan. De foie fin, die in onze werkplaatsen wordt bereid met sauternes, een witte likeurwijn die perfect bij de smaak van de foie fin past, zal u weten te verrassen met zijn smeuïge textuur en uiterst zachte smaak.