DE WILDE

GEROOKTE ZALM NATUURLIJK EN EVENWICHTIG

Drooggezouten en subtiel gerookt op beukenhout.

Onze zalm wordt duurzaam gevist in de wateren van de Stille Oceaan. Elke zalm groeit op in volle vrijheid en voedt zich natuurlijk, wat hem zijn rode vlees en zijn stevige textuur geeft.

Deze zalm wordt nadien langzaam droog gezouten en gerookt op beukenhout, met ons vakmanschap van meer dan 70 jaar. Vervolgens wordt hij in onze ateliers heerlijk versneden in het mooiste deel van de zalmfilet.

Zo kunnen wij u deze uitzonderlijke gerookte zalm met een natuurlijke en verfijnde smaak aanbieden.

 

Ook beschikbaar in 4 en 6 sneetjes

Degustatie advies

Aangezien zalm een vette vis is, is het beter om wijnen te vermijden met gelijksoortige kenmerken. Kies voor een droge witte wijn die een beetje zuur is om de smaken in evenwicht te brengen. De wijn moet fris en licht blijven, met een sterke aromatische toets. Een sauvignon bevat een ideale frisse toets om het vet van de vis te neutraliseren.
Zalm past perfect bij beboterd brood of geroosterde blini’s, verse room en enkele druppels citroen.  

In hetzelfdeassortiment