DE gourmet GEROOKTE ZALM VAN LABEYRIE

Verken ons assortiment en laat u verrassen door de smaak van het Labeyrie vakmanschap.

Gerookt met nobele houtsoorten


Eiken, Beuken, Kastanje en Aromatische Kruiden

Droog gezouten


De beste zalmen selecteren, een heuse kunst

Verantwoord fokken / duurzame visserij

De smaak van Vakmanschap

De kunst van de gerookte zalm

Labeyrie verbindt zich ertoe de mooiste vissen te selecteren om er unieke producten van te maken. De zalmen zijn afkomstig uit de beste viskwekerijen in Noorwegen, Schotland en Ierland, of ze worden gevist uit de Stille Oceaan. Daarna worden ze een voor een met de hand schoongemaakt in onze werkplaatsen in Frankrijk.

De filets worden zorgvuldig gezouten en daarna ofwel horizontaalDe gerookt, zodat het visvlees zacht wordt, ofwel verticaal gerookt, zodat het visvlees steviger wordt. Ons rookproces met verschillende soorten edel hout geeft de zalm een typische smaak. Vervolgens worden de zalmfilets op regelmatige wijze versneden en zorgvuldig verpakt.

ONTDEK IN HET FILMPJE HET VAKMANSCHAP VAN LABEYRIE, DAT HET BESTE VAN GEROOKTE ZALM VERZEKERT.

ONTDEK het HELE LaBeyrie assortiment

Laat u verrassen door de smaak van het Labeyrie vakmanschap

Receptideeën

Maak gerookte zalm nog subliemer

ONTDEK ONZE HEERLIJKE RECEPTEN

DE FOIE GRAS VAN LABEYRIE

Het buitengewone product voor grote momenten

MAAK FOIE GRAS NOG SUBLIEMER