DE gourmet GEROOKTE ZALM VAN LABEYRIE
Gerookt op beukenhout
Gerookt op eikenhout en aromatische kruiden
Gerookt op beukenhout en kastanjehout
Gerookt op beukenhout
Gerookt op beukenhout
Gerookt met nobele houtsoorten
Eiken, Beuken, Kastanje en Aromatische Kruiden
Droog gezouten
De beste zalmen selecteren, een heuse kunst
Verantwoord fokken / duurzame visserij
De smaak van Vakmanschap
De kunst van de gerookte zalm
Labeyrie verbindt zich ertoe de mooiste vissen te selecteren om er unieke producten van te maken. De zalmen zijn afkomstig uit de beste viskwekerijen in Noorwegen, Schotland en Ierland, of ze worden gevist uit de Stille Oceaan. Daarna worden ze een voor een met de hand schoongemaakt in onze werkplaatsen in Frankrijk.
De filets worden zorgvuldig gezouten en daarna ofwel horizontaalDe gerookt, zodat het visvlees zacht wordt, ofwel verticaal gerookt, zodat het visvlees steviger wordt. Ons rookproces met verschillende soorten edel hout geeft de zalm een typische smaak. Vervolgens worden de zalmfilets op regelmatige wijze versneden en zorgvuldig verpakt.
ONTDEK IN HET FILMPJE HET VAKMANSCHAP VAN LABEYRIE, DAT HET BESTE VAN GEROOKTE ZALM VERZEKERT.
ONTDEK het HELE LaBeyrie assortiment
Laat u verrassen door de smaak van het Labeyrie vakmanschap
Receptideeën
Maak gerookte zalm nog subliemer
DE FOIE GRAS VAN LABEYRIE
Het buitengewone product voor grote momenten